Zakupy
Nie możesz znaleźć właściwych dżinsów? Szukasz nowych butów? Dziel informację, rady, rekomendacje.
Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj
Następny » 1 2
Następny » 1 2
Strona główna / Forum / Zakupy / Wasze fashion must haves na wiosne/lato 2009 :-)
Nie możesz znaleźć właściwych dżinsów? Szukasz nowych butów? Dziel informację, rady, rekomendacje.
Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj
Następny » 1 2
|
Autor |
Wiadomość |
|---|---|
|
ditavonteese
08/03/2009 17:10
|
Wasze fashion must haves na wiosne/lato 2009 :-)
Upatrzylyscie sobie cos, co bardzo chcecie miec ? Na przyklad: |
|
Tordis
09/03/2009 07:56
|
Chcialam jakas zwiewna sukienke w cielistym kolorze - wczoraj znalazlam ideal i, oczywiscie, kupilam. Wyglada tak: http://www.aflondon.com/p-853-pleated-silk-dress.aspx 'No-one can ever slow me down, I'll stay unbound.'
(Avenged Sevenfold) |
|
AnnLondon 09/03/2009 10:13
|
Tordis, Twoja sukienka jest przesliczna, niesamowicie kobieca!!! |
|
englishwoman 09/03/2009 18:46
|
ja zdecydownie mam na liście hipisowskie stroje... jakos w zeszłym roku mnie odrzucalo od lat 70, a teraz mam faze na nowo... |
|
lucaa_rules
09/03/2009 21:16
|
ja jade na zakupy w niedziele i koniecznie musze miec : Always look on the bright side of life
|
|
Tess 10/03/2009 09:13
|
a ja sie przyznam ze wstydem, ze zupelnie sie nie orientuje co jest modne w tym sezonie... "Remember, Ginger Rogers did everything Fred Astaire did, but she did it backwards and in high heels."
|
|
ditavonteese
10/03/2009 19:26
|
Tordis: czy zakupilas juz te jegginsy ? Zastanawiam sie, jak sie nosza, czy sa wygodne i czy nie odstaja w talii na kilka cali, co dzieje sie z prawie wszystkimi jeansami, jakie kupuje. |
|
Tordis
11/03/2009 08:30
|
Dita, blazer z Asos.com fantastyczny! Ten z Topshopu podoba mi sie troche mniej, bo mam zle doswiadczenia z tym materialem (gniecie sie jak wszyscy diabli). Chociaz fason niczego sobie... Jegginsow jeszcze nie zamowilam, musze poczekac do konca miesiaca i zobaczyc, ile zostanie mi kasy na koncie (nie chce za bardzo obciazac kredytowki - w koncu za cos bedzie trzeba kupic meble, gary i inne takie gazdety 'No-one can ever slow me down, I'll stay unbound.'
(Avenged Sevenfold) |
|
ditavonteese
11/03/2009 11:04
|
Ano fantastyczny, tylko moze niezbyt odpowiedni na codzienne noszenie ? Ja potrzebuje czegos do pracy, lazenia na zakupy itd. a dobrze wiemy, jak zle widziane w Anglii jest strojenie sie w wieczorowe rzeczy przy swietle dziennym. Jak i przesadne strojenie sie w ogole...ale to juz inna historia. |
|
Pauli 14/03/2009 14:20
|
A ja chce: |
|
Ravioli
15/03/2009 19:51
|
Znacie jakieś stronki lub sklepy gdzie można kupić fajne skórzane torebki w stylu Radley ale nie takiie drogie? Marzy mi sie taka prosta z rączką do trzymania albo z dłuższymi paseczkami na ramię. |
|
Tordis
16/03/2009 06:38
|
Zdarzaja sie wyprzedaze torebek Radley na http://www.brandalley.co.uk i http://www.secretsales.com - w tej chwili nic nie ma, ale jesli sie zarejestrujesz, beda przysylac Ci informacje o najnowszych wyprzedazach, wiec wystarczy sprawdzac poczte, by byc doinformowana. 'No-one can ever slow me down, I'll stay unbound.'
(Avenged Sevenfold) |
|
Ravioli
16/03/2009 07:22
|
Dzięki Tordis, zaraz będę się rejestrować! |
|
Pauli 18/03/2009 12:57
|
Takie bym chciala: |
|
Goshya
18/03/2009 14:53
|
Dziewczyny, czy ktoras zamowila juz te jegginsy z asos.com? Bo wypatuje je juz od dawna i sie zastanawiamm, jak Dita zreszta, czy nie beda odstawaly w pasie na kilometr no i ktory rozmiar, bo mam z tym od urodzenia problemy Intento ser libre en mi caminar y amar...
|
|
Tordis
18/03/2009 16:02
|
Pauli, fantastyczne - wiesz, gdzie takie dostac? Sa idealne! 'No-one can ever slow me down, I'll stay unbound.'
(Avenged Sevenfold) |
|
Goshya
19/03/2009 00:01
|
Swietna kiecka Tordis. Kurcze, chyba sie skusze na te legginsy, najwyzej faktycznie wymienie. Haremki fajne, ale chyba sobie odpuszcze, bo nie grzesze dlugimi i szczuplymi nogami. No i tez przydalaby mi sie dluga marynarka... ale przede wszystkim buty, duzo butow... tylko nie mam jeszcze koncepcji... a i jakis nautical top tez. W ogole to mam ochote na sukienki ostatnio.. Intento ser libre en mi caminar y amar...
|
|
Kika 19/03/2009 14:24
|
dziewczyny sorry za moze glupie pytania, ale te jegginsy to sie tak same nosi jako spodnie?? one sa strasznie obcisle, chyba trzeba miec niezlął figurke do nich |
|
ditavonteese
19/03/2009 21:59
|
Zaopatrzylam sie w kilka rzeczy z mojej listy i jestem przerazona. Czuje sie jak klon. Nigdy specjalnie nie dazylam za moda, ale jakos tej wiosny zachcialo mi sie czegos nowego, a nie tylko w kolko dzinsy i pamietajace jeszcze Polske swetry. Okazuje sie jednak, ze wyskakujac z jednego mundurka, wskakujemy w drugi. Legginsy, balerinki, dlugie szare kardigany, krotkie kurteczki, torebki na dlugim pasku, gladiatorki - i wszyscy wygladamy tak samo |
|
AnnLondon 19/03/2009 22:26
|
ha ha ha, na tym polega wlasnie moda. Ale serio moja przyjaciolka jest nauczycielka w zenskiej szkole, w piatki jest dzien bez mundurka i ... wszystkie dziewczyny sa bardzo podobnie ubrane. Z kolei gdy rok temu bylam w Warszawie z przerazeniem odkrylam ze wiekszosc kobiet miala cos na sobie zoltego, szczegolnie buty lub torebki. A niektore wygladaly jak kurczaczki. |
|
Pauli 20/03/2009 23:43
|
Ech, Dita, rzadko mie sie zdarza, ale jednak, sadzic czlowieka po jego nicku internetowym |
Następny » 1 2