Zakupy
Nie możesz znaleźć właściwych dżinsów? Szukasz nowych butów? Dziel informację, rady, rekomendacje.
Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj
Strona główna / Forum / Zakupy / Modowe kolaboracje jesień/zima 2009
Nie możesz znaleźć właściwych dżinsów? Szukasz nowych butów? Dziel informację, rady, rekomendacje.
Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj
|
Autor |
Wiadomość |
|---|---|
|
Bond Girl
15/09/2009 12:50
|
Modowe kolaboracje jesień/zima 2009
Hej zakupowiczki, Host/ From London with love....
|
|
Tordis
16/09/2009 07:47
|
Uwielbiam Jil Sander! Dawno, dawno temu, jeszcze w Polandii, znalazlam brazowa marynarke jej projektu w lokalnym second-handzie i mam ja do dzis. Jestem tez ciekawa, co znow wymysli Matthew. 'No-one can ever slow me down, I'll stay unbound.'
(Avenged Sevenfold) |
|
Majka 20/09/2009 18:35
|
Czesc, chyba nie bylo jeszcze wspomniane o butach Pierre Hardy w sprzedazy w Gapie od 30 wrzesnia. Istnieje tylko jeden prawdziwy sukces: moc żyć na własny sposób. Christopher Morley
|
|
dusia2
30/09/2009 23:20
|
dziewczyny w jaki sposobzdobywacie wiadomosci ze swiata mody????szczerze mowiac wogole sie na tym nie znam . Ciesze sie ze moge sie od was czegos dowiedziec milego czytania
|
|
Bond Girl
05/10/2009 14:18
|
Dusiu, to stąd to stamtąd Host/ From London with love....
|
|
Bond Girl
05/10/2009 15:59
|
Oj, właśnie się zorientowałam, że kolekcja Jil Sander jest dostępna tylko w kilku sklepach - 311 Oxford Street, 170 Oxford Street, UNIQLO Westfield oraz w internetowym sklepie Uniqlo (przy zakupach powyżej £40 przesyłka gratis z kodem UNIFREEDEL). Host/ From London with love....
|
|
Bond Girl
04/12/2009 11:33
|
Hej hej Host/ From London with love....
|
|
Majka 14/01/2010 13:44
|
Czesc podbije temat z plotka ze Jimmy Choo ma sie skolaborowac z Ugg Boots Istnieje tylko jeden prawdziwy sukces: moc żyć na własny sposób. Christopher Morley
|