Strona główna / Forum / Zakupy / Modowe kolaboracje jesień/zima 2009

Right menu

Zakupy

Nie możesz znaleźć właściwych dżinsów? Szukasz nowych butów? Dziel informację, rady, rekomendacje.

Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj

Autor

Wiadomość

Bond Girl

15/09/2009 12:50

Modowe kolaboracje jesień/zima 2009

Hej zakupowiczki,

Jak już gdzieś pisałam, że brytyjskie high street shops dawno nie wyglądały tak ciekawie jak tej jesieni, a wszystko dzięki współpracy słynnych designerów z popularnymi markami.

Ekskluzywne kolekcje przygotowali między innymi:

- Christopher Kane dla Top Shop (premiera 18 września),
- Pierre Hardy dla Gap (30 września),
- Matthew Williamson kolejna kolekcja dla Debenhams (21 września),
- Jil Sander dla Uniqlo (1 października),
- Giles dla New Look (połowa listopada),
- Jimmy Choo dla H&M (14 listopada).
- Kolekcja Yasmin Le Bon dla Wallis (już ruszyła)

Ja nie mogę doczekać się kolekcji Jil Sander dla Uniqlo i oczywiście Jimmy Choo dla H&M .
Jeśli znacie inne kolaboracje których nie wspomniałam to śmiało piszcie!

Cieplutko pozdrawiam !

Host/ From London with love....

Tordis

16/09/2009 07:47

Uwielbiam Jil Sander! Dawno, dawno temu, jeszcze w Polandii, znalazlam brazowa marynarke jej projektu w lokalnym second-handzie i mam ja do dzis. Jestem tez ciekawa, co znow wymysli Matthew.
Lily Allen, ktora juz kiedys miala romans z New Lookiem, zaprojektowala ostatnio kolekcje bizuterii dla Asos.com - juz niedlugo bedzie dostepna na stronie sklepu. A pod tym linkiem - maly przedsmak.
http://www.vogue.co.uk/news/daily...alks-exclusively-to-vog/gallery.aspx

'No-one can ever slow me down, I'll stay unbound.'
(Avenged Sevenfold)

Majka

20/09/2009 18:35

Czesc, chyba nie bylo jeszcze wspomniane o butach Pierre Hardy w sprzedazy w Gapie od 30 wrzesnia.

Istnieje tylko jeden prawdziwy sukces: moc żyć na własny sposób. Christopher Morley

dusia2

30/09/2009 23:20

dziewczyny w jaki sposobzdobywacie wiadomosci ze swiata mody????szczerze mowiac wogole sie na tym nie znam . Ciesze sie ze moge sie od was czegos dowiedziec

milego czytania

Bond Girl

05/10/2009 14:18

Dusiu, to stąd to stamtąd . W Londku dzieje się wiele, po za tym jak się coś bardzo lubi to zawsze wygrzebie się jakieś informację.

A właśnie drogie fashionistki, czy któraś już widziała kolekcję Jil Sander? Ja wybrałam się na drugi dzień po jej dotarciu do sklepów Uniqlo. Polowałam na jakąś elegancką białą koszulę, ale w moim rozmiarze już nic nie było, w ogóle już prawie nie było białych koszul – zostały 4 egzemplarze w rozmiarze M i L.

Ogólnie kolekcja bardzo Uniqlo – prosta i na temat. Jakoś materiałów i wykonanie całkiem przyzwoita (ciut lepsza od kolekcji Kate Moss dla Top Shop)i ceny też całkiem przystępne. Kolekcja nie powala na kolana (albo najlepsze elementy rozeszły się przed moim przybyciem), ale daje możliwość zakupu klasycznych, nieśmiertelnych rzeczy. Po prostu Uniqlo . Wyszłam ze sklepu z szarym blezerkiem na guziki, takim który do wszystkiego pasuje oraz białą bluzką-podkoszulką z rękawem 3/4.

Bond Girl

05/10/2009 15:59

Oj, właśnie się zorientowałam, że kolekcja Jil Sander jest dostępna tylko w kilku sklepach - 311 Oxford Street, 170 Oxford Street, UNIQLO Westfield oraz w internetowym sklepie Uniqlo (przy zakupach powyżej £40 przesyłka gratis z kodem UNIFREEDEL).

Bond Girl

04/12/2009 11:33

Hej hej

I hop hop - czy ktoś zagląda jeszcze do tego topiku ? Jeśli tak, to informuje o kolejnej ciekawej kolaboracji H&M tym razem z francuską designer (polskiego pochodzenia) Sonią Rykiel .

Efekt kolaboracji - linia bielizny, która pojawi się w sklepach w sobotę 5 grudnia oraz kolekcję swetrów, która będzie w sprzedaży 20 lutego 2010.

Więcej informacji w artykule: http://www.polkadot.pl/pl/nasze_zakupy/sonia_rykiel_dla_h_m

Majka

14/01/2010 13:44

Czesc podbije temat z plotka ze Jimmy Choo ma sie skolaborowac z Ugg Boots

Istnieje tylko jeden prawdziwy sukces: moc żyć na własny sposób. Christopher Morley