Praca
Czatuj o wszystkim na temat pracy, kariery, podatków, formalności, praw w pracy.
Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj
Strona główna / Forum / Praca / Ambicja czy pieniądze??? Pomocy :(
Czatuj o wszystkim na temat pracy, kariery, podatków, formalności, praw w pracy.
Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj
|
Autor |
Wiadomość |
|---|---|
|
angie
28/02/2010 12:46
|
fakt moja pomyłka elisa....przepraszam: Was obie elisa i ewka marchewka angie
|
|
Bibi2627 08/04/2010 17:07
|
Hejka
|
|
sasenka 17/04/2010 07:51
|
Cześć dziewczyny! |
|
angie
24/04/2010 20:21
|
hej ciesze sie ze jeszcze ktos zaglada na ten topik angie
|
|
Flower
25/04/2010 19:50
|
Angie, gratuluje pracy, az milo sie czyta, jak sie komus udaje. Ja to mam problem z wiara we wlasne sily i nie mam pojecia jak z tym walczyc. Wiele rzeczy wydaje mi sie nieosiagalnych. Chcialabym cos zrobic, ale zaraz jakis wewnetrzny glos odpowiada, nie dasz rady, to nie dla ciebie, za slaby jezyk itp. Pozniej sie dowiaduje, ze znajoma jedna czy druga znalazla fajna prace i jej jezyk wcale nie byl taki super. Moj angielski jest dobry, znacznie sie poprawil przez ostatnie pol roku pracy jako kelnerka i z samymi anglikam w pracy.Wczesniej byl warehouse, pozniej z przymusu ( zamkniecie fabryki) housekeeping w hotelu. W obecnej pracy nawet mi sie podobalo do czasu zmiany wlascicieli. Teraz wiem, ze dluzej tam po prostu nie wytrzymam i zaczynam szukac pracy. Tak naprawde nie wiem co bym chciala robic. Na pewno chce dalej rozwijac swoj angielski, wiec praca z ludzmy. Czasem jak juz mam wszystkego dosc, to sobie mysle czy nie wrocic do jakiejs fabryki, gdzie wolne weekendy, ciagle to samo itp. Wiem jednak, ze to krok w tyl i po tygodniu bede tego zalowac. Musze sie wiec wziasc w garsc i w koncu uwierzc w siebie, bo to klucz do sukcesu. Tylko latwiej powiedziec, a trudniej zrobic, musze sobie to chyba powtarzac codziennie rano przed lustrem |
|
Chmurkaa
02/05/2010 16:03
|
Witajcie! na-wyspach.bloog.pl
|
|
Bond Girl
02/05/2010 16:08
|
Chmurko i Angie, Host/ From London with love....
|
|
Lennka 16/05/2011 14:30
|
polecam ten wpis o pracy zgodnej z własną osobowoscia - http://www.praca5.pl/praca-zgodna-z-wlasnym-charakterem |
|
Marta K
16/05/2011 20:56
|
Nie poddawajcie sie dziewczyny! Praca jest gdzie tam, taka jaka chcecie i marzycie. Życie jest za poważne, żeby je brać na serio.
|
|
lucaa_rules
10/05/2012 21:44
|
Jako zalozycielka dodam ku pokrzepieniu serc: Always look on the bright side of life
|