Strona główna / Forum / Nasze sprawy / Zjazd Polek Dot :)

Right menu

Nasze sprawy

Miej czas dla siebie! Porozmawiaj o swoim związku, modzie, zdrowiu, urodzie, przepisach.

Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj

Autor

Wiadomość

Bond Girl

28/10/2010 14:11

Kasiu,

Niestety nie otrzymałam żadnej wiadomości, ale to faktycznie wina mojej skrzynki. Jak tylko wszystko organizuje prześle do Ciebie emaila. Na pewno rezerwuj sobotę, 13 listopada .

Host/ From London with love....

Bibi2627

28/10/2010 17:14

Hej dziewczyny, mi sie chyba nie uda zalatwic weekendu wolnego, bo juz jedna osoba duzo wczesniej zarezerwowala urlop na akurat ten weekend
na pewno bedzie super w Londynie, bardzo chetnie bym pojechala- bo uwielbiam to miasto..

Hejka

Fiolunka

29/10/2010 16:40

Dziewczyny a czy mogłaby mi któraś w skrócie wyjaśnić co i jak z tym spotkaniem? Jakie plany itp?

madzia77

03/11/2010 20:06

Hej
Kobietki mi chyab nie uda sie wpasc do LONYDNU niestety maz znow nie ma pracy jets ciezko (ta prace co mial byla tymczasowa) skoncyzla sie 31pazdziernika a agencja nie ma narazie nic do zaofiarowania musi szukac sam choc przyznam w naszym miasteczku jest ciezko ,wiec bardzo przepraszam zel nie uda mi sie do was zawitac i byc z wami na nastepnym spodkanku szkoda ale niestety teraz u nas finanse podupadly wiec same rozumiecie wybaczcie kcohane wiecie jak bardzo chcialam byc z wami do tego w moim ulubionym miesice ale niestety nie dam rady 50f to teraz dla mnie fortuna,jeszcze raz przepraszam i zycze udanego spodkania kochane.

Magdalena
Arabellka 12.12.08.
Wiktoria.20.04.2001.
Fatima.18.01.1997.

Bond Girl

03/11/2010 21:16

Madziu,

Strasznie mi przykro... trzymam kciuki, aby wszystko się ułożyło... na pewno jest to stresująca sytuacja dla Was wszystkich... Wyśle Tobie emaila

Bar Loop zabookowany na 19.00 raz jeszcze link to strony http://www.theloopbar.co.uk/ mamy my zarezerwowany boks na piętrze z muzyką z lat 80 Groovy Launch http://www.theloopbar.co.uk/gallery/club.html

Prześle jeszcze wszystkim szczegóły spotkania emailem na kilka dni przed spotkaniem.

madzia77

04/11/2010 00:23

No no
Takie swietne imprezki mnie omina szkoda ale ja niestety nic nie moge choc bardzo bym chciala nie dam rady ,teraz i tak stresa mam bo martwie sie bedzie dalej mam tylko nadzieje ze wszystko szybko sie wyprostuje i bede mogla do was dolaczyc jak nie teraz to nastepnym razem,zycze wam udanego spodkania i milej zabawy kobietki.
BOND GIRLKU dzieki za emaila zaraz zerkne i sprawdze czy cos doszlo buzka -nie spie bo uszy nie pozwalaja strasznie dokuczaja .

Magdalena
Arabellka 12.12.08.
Wiktoria.20.04.2001.
Fatima.18.01.1997.

Tordis

04/11/2010 11:05

Straszna szkoda, Madziu, ze nie dasz rady do nas dolaczyc. Mam nadzieje, ze wszystko wkrotce sie ulozy i znow bedziesz mogla spac spokojnie.
Nie moge sie doczekac spotkania i nocy spedzonej na parkiecie
Czy dziewczyny spoza Londynu maja poza tym jakies plany? Nie wiem, czy dam rade dolaczyc do was 13-go w ciagu dnia, ale na pewno spotkamy sie wieczorem. No i mamy jeszcze (mam nadzieje) caly nastepny dzien.

'No-one can ever slow me down, I'll stay unbound.'
(Avenged Sevenfold)

De Monik

04/11/2010 11:24

Szkoda ze Madziu nie dojedziesz
Poza tym...lets dance

De Monik

04/11/2010 12:38

Chcialam jeszcze dodac ze jesli ktoras potrzebuje miejsca do spania to u mnie nie ma problemu ...zachod Londynu

madzia77

04/11/2010 14:03

Dziewczyny
Nie dobijacie mnie kuzde mi samej przykro hihihi ze nie bede mogla z wami byc i tanczyc szalec w takim doborowym towarzystwie kuzde takie atrakcje sie zapowiadaja a mnie ma nie byc oj oj oj nie bede mogla spac normalnie.No ale coz nie mozna miec wszystkiego niestety mam tylko nadzieje ze bedziecie bawily sie dobrze wybawicie sie za mnie a na nastepne spodkanko juz sie zjawie-kuzde tak UWIELBIAM LONDYN czekalam na to spodkanie okropnie sie cieszylam a tu takie bbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuu.

Magdalena
Arabellka 12.12.08.
Wiktoria.20.04.2001.
Fatima.18.01.1997.

bety

04/11/2010 17:03

Moniko, bardzo dziekuje za propozycje )) Chyba nic z tego nie bedzie, wolnego jak na razie nie widac ... Zobaczymy, byc moze sie uda na ostatnia chwile.
Mam pytanko, czy dostalas moze moje dwa meile ? Jeden wyslalm zaraz po naszym ostatnim spotkaniu, kolejny kilka dni temu. Ja niestety ciagle oczekuje na podlaczenie do sieci, w zwiazku z czym uzywam komputera moich znajomych, i tak sie zastanawiam, czy wyslane meile w ogole dochodza ?
Wszystkim zycze slonecznego weekendu i wspanialej zabawy w Londynie

bety

bety

04/11/2010 17:06

Madziu, glowa do gory, jestem pewna, ze problem wkrotce sie rozwiaze, trzymam kciuki !

bety

madzia77

04/11/2010 22:54

DZIEWCZYNY
Bardzo dziekuje za wszystkie cieple slowa otuchy to dla mnie bardzo duzo znaczy,jestescie kochane tez mam nadzieje ze wszystko niedlugo sie ulorzy i bedzie dobrze,pozdrawiam oczywiscie bede informowac jesli cos sie zmieni .

Magdalena
Arabellka 12.12.08.
Wiktoria.20.04.2001.
Fatima.18.01.1997.

Bond Girl

09/11/2010 15:26

Dziewczyny,

Wątek naszego urodzinowego spotkania kontynuowany jest w temacie: 3-cie urodziny Polkadot.pl
http://www.polkadot.pl/pl/forum/nasze_sprawy/3_urodziny_polkadot_pl