|
Autor
|
Wiadomość
|
|
martalka
23/07/2011 22:04
|
dzisiaj dostałam list, i starszak dostał się do szkoły!! super!
Marta mama trójeczki
|
|
mirka13
28/07/2011 14:24
|
Hejka
Ja tez jestem mamo 3 dzieciaczkow, corcia ma 20 miesiecy, synio w grudniu konczy 7 lat , a corcia 9 lat. i mieszkam na mitcham . I tak samo chodze na plac zabaw kolo parku jest tam basen . Moze sie spotkamy. Mam 30 lat..
mira
|
|
martalka
28/07/2011 19:06
|
Tak własnie sobie dzisiaj myslałam, że tyle tam Polskich dzieci z rodzicami, na pewno ktoś by się na necie znalazł 
To może się jakoś już spotkałyśmy (O plac kolo Lavender Nursery chodzi, prawda?) Ja dzisiaj byłam tam z dziećmi po południu
A skoro jesteście z bliskiej okolicy, to może masz jakąś pobliską przychodnię sprawdzoną? Najchętniej chętną do diagnozowania alergii 
Pozdr
M
Marta mama trójeczki
|
|
mirka13
29/07/2011 15:03
|
Hejka Marta
Nie jestem pewna ale chyba nasi chlopcy razem sie bawily wczoraj na placu?. Moj ma na imie Szymon. Ja bede w poniedzialek na placu zabaw po poludniu jak mi Emilka wstanie to mozemy sie spotkac poniewaz co sobty i niedzieli nie jestem pewna. Co ty na to?
mira
|
|
martalka
29/07/2011 15:32
|
Tak To wyglada na to, że Bartek bawił się z Szymonem 
Możemy się umówić. Postaram się dotrzeć po 16. Mam nadzieję, że pogoda w miarę się utrzyma. 
Marta mama trójeczki
|
|
martalka
07/08/2011 12:41
|
Hej hej,
No widzisz, nie dotarłam na plac zabaw Jakoś za dużo spraw się nawarstwilo. jak już to zaszliśmy rano,
Ale w tym tyg będziemy chodzić po południu, pewnie co 2gi dzień, jak nie codziennie 

M
Marta mama trójeczki
|
|
mirka13
22/08/2011 16:31
|
Hejka Marta
Co tam u was sychac?. Co nie widac Was na placu zabaw wyjechajiscie do Polski na wakacje? Mama Szymona
mira
|
|
martalka
22/08/2011 23:29
|
Hej
nie wyjechaliśmy,
Cały czas się kręcimy w okolicy. Na placu zabaw jesteśmy w różnych godzinach i nie codziennie.
Jutro i prawdopodobnie w tym tygodniu w ogóle, będziemy popołudniami przychodzili na plac.
A Wy w jakich godzinach bywacie?
M
Marta mama trójeczki
|
|
mirka13
23/08/2011 15:44
|
Hejka Marta
My prawie codziennie jestesmy na placu zabaw przewaznie to popoludniu. Wybieram sie w czw artek na spotkanie do parku z dziewczynami moze sie wtedy spotkamy.Do zobaczenia
mira
|
|
martalka
23/08/2011 17:38
|
pewnie się spotk w czwartek 
Pewnie popada, popada i już jutro będzie ładniej 
My wczoraj byliśmy po 17tej ale w czw postaram się wybrać przed południem.
to do zobaczenia
Marta mama trójeczki
|
|
dodus21
27/11/2011 16:49
|
witam wszystkie mamy mieszkam na Wandsworth i moze jest ktos z okolic na pogaduchy? zapraszam mamy i przyszle mamy
|
|
Iwona
30/01/2012 20:55
|
Czesc dziewczyny!! Iwona z tej strony mam 23 miesiecznego synka i szukam dziewczyn z dziecmi do zabawy z moim synkiem.Pozdrawiam
iwona
|
|
Agusia84
01/02/2012 09:44
|
Hej dziewczyny,chcialam sie cos zapytac o szczepiena-wiem ze moze nie na temat ale widze,ze czesto tu ktos zaglada wiec moze mi pomozecie.Jestem w tej chwili w Polsce i chialabym sobie przedluzyc pobyt ,ale nieweim czy mozna dziecku tak pozno podac trzecia szczepionke,ktora normalnie powinna byc podana w 16 tyg. Niestety przed wyjazdem sie nie załapałam bo miała wtedy 15 tyg.Chcialabym wrócić w marcu wiec mała bedzie miec 28 tyg. Czy cos sie stanie, ze ta szczepionka bedzie podana z 12 tyg. opoznieniem czy wszystko bedzie w porzadku, czy dziecku nic nie grozi. Bilet mam na 10.luty ale chcialaby zostac jeszcze do marca i niewiem co robic czy moge zostac i zaszczepic dziecko w 28 tyodniu.Prosze o odpowiedz .dziekuje wszystkim.Pozdrawiam
Agusia
|
|
Tania
02/02/2012 11:51
|
Ja czesto latalam do Polski z moim dzieckiem, i kilka szczepionek bylo opóznionych, lekarz mi powiedzial, ze to ma znaczenie tylko wtedy gdy np dziecko moze miec kontakt z ta choroba, np gdybys leciala albo byla juz w kraju gdzie np dzieci nie szczepia na ta dana chorobe i byloby zagrozenie zarazenia sie nia to wtedy jest problem., ale tak to nie ma wiekszego znaczenia...
|
|
anka 24
15/02/2012 17:43
|
hej dziewczyny jestescie jeszcze?
anka
|
|
martalka
15/02/2012 19:52
|
ja jestem, jak dostanę powiadomienie o odpowiedzi w tym wątku mailem
Marta mama trójeczki
|
|
anka 24
16/02/2012 09:12
|
aaaaaa cwaniara hahhaha martlaka nie wiesz moze gdzie sa na tootingu albo w okolicach polskie palygroup? wiem ze sa na cooliers wood ale we wtorki ale to nie pasuje mojej kolezance i tak szukamy jakis innych
anka
|
|
martalka
16/02/2012 09:24
|
o innych nie wiem, bo nie szukalam
Ja, o ile dzieci są zdrowe :/ chodzę na angielskie, ale można powiedzieć, że one w 1/3 są polskie, bo tyle jest polaków
Marta mama trójeczki
|
|
anka 24
16/02/2012 14:25
|
a gdzie chodzisz na te angielskie?
anka
|
|
martalka
16/02/2012 16:06
|
Mieszkam na Mitcham, więc chodzę głównie na Lavender (ale daaawno nie byłam)- Lavender children cent. (a są dwa), jeden na London Rd, naprzeciwko Figges March, tam gdzie taki niby basenik jest i plac zabaw), drugie na Steers mead (i tam chodziłam najczęściej)
Marta mama trójeczki
|