|
Autor
|
Wiadomość
|
|
magda1986
24/09/2010 18:22
|
mamusie z terminem na MAJ 2011 :)
czesc dziewczyny 
czy któraś z Was ma też termin na maj 2011, ja mam na 6go maja - dzisiaj bylam u poloznej i jestem w 8 tygodniu hehe
moje słoneczko NOEMI 18.10.2009
drugie słoneczko AYA 06.05.2011
|
|
princess
24/09/2010 20:11
|
hihi Madzia to jestesmy blisko mi jutro sie zaczyna 8tydz i mam termin na 15go 
jak sie czujesz? ja okropnieznowu wymioty w pierwszej ciazy trzymaly sie az do 7 mies 
Ja wizyte u poloznej mam dopiero 13go a 4go scan juz sie doczekac niemoge,musze to zobaczyc bo cos szyscy pajaja mi blizniaki (moja babcia jest z blizniakow) 
Pozdrawiam i wierze ze wiecej Majoweczek sie znajdzie
|
|
aneczka245
24/09/2010 20:20
|
Oj ja tak na chwilke. Gratulacje Princess.
Pozdrawiamy z cala zgraja
nasze słonko Stephen urodzone 22marca 2008
druga perelka Amy-Lee 31 lipca 2010
|
|
princess
24/09/2010 20:24
|
dziekuje Aneczko
Tez jeszcze raz gratuluje coreczki,tak zazdroscilam ze poszlam w wasze slady i mam nadzieje ze tez bedzie parka 
Pozdrawiam serdecznie
|
|
magda1986
24/09/2010 23:30
|
o jak milo ze tak szybko sie odezwalas hehe
ja tez bym chciala parke ale zobaczymy dopiero za 4 tygodnie na scanie 
biadaku to troche pocierpiałaś podczas ostatniej ciąży :/ ja mam tylko mdłość- na szcześćie bez wymiotów - jak narazie oby tak dalej.
pracujesz?? czy siedzisz w domku z maluszkiem ?
pozdrowionka ide spac bo juz mi sie oczy kleja 
|
|
princess
26/09/2010 10:25
|
Ja siedze w domku z mala,wlasnie rozpatrywalam mysl ozaczeciu pracy ale starania sie o dzidzie mnie odciagaly a dzien kiedy zrobilam test nawet przegladalam ogloszenia hihi no nic za jakies 2 lata moze 
Cos zle znosze ta ciaze,wszystko mnie boli ale mysle ze to przez iedzenie w domu i przez to moge miec ciezki porod z corcia moj porod to bylo nic,nic mnie nie bolalo ale bylam wtedy aktywna,duzo sie ruzalam,pracowalam,robilam wszystko teraz rozleniwiona siedze w domu,jeszcze zima przed nami mam nadzieje ze na wiosne bedzie przyplyw energi isie rozruszam do porodu 
Pozdraiam
|
|
magda1986
26/09/2010 12:47
|
hey 
no ja mam nadzieje ze mimo wszystko bedziesz miala szybki poród choć jeszcze sporo czasu do rozwiązania ....ja niestety musialam wrocic do pracy juz z poczatkiem sierpnia ale w sumie sie ciesze, a od pon wracam do drugiej pracy ( mialam juz ja olac) ale jak postanowilismy ze chcemy druga dzidzie to chce wrocic zeby potem jeszcze macierzynskie dostac niestety bede zaczynac o 5 rano i juz sie boje- bo taka jakas jestem spiaca ze masakra:/
a Tobie nie chce sie spac? wspolczuje Ci bardzo tych wymiotów :/:/ biadactwo <przytula>
milej niedzieli zycze :*
|
|
princess
26/09/2010 13:09
|
Oj to silna babka z Ciebie druga dzidzia drodze a ty dwie prace bedziesz miala zycze aby bylo jak najlzej 
Tez bym chciala pracowac,wyrac sie do ludzi,odpoczac psychicznie,ja niestety dosc ze maciezynskiego nie bede miala to jeszcze SSM ale damy rade 
Ja ciagle bym spala niesty tylko nieraz uda mi sie zdrzemnac z mala boona juz konczy popolodniowe drzemki ale maz wyrozumialy daje mi chwilke W pierwszej ciazy tez przeypialam pierwsze miesiace 
Juz bym chciala zeby to byl przynajmniej 7 miesiac czuc ruchy,glaskac brzuszek noi odliczac juz dni a nie miesiace
|
|
mili811
26/09/2010 20:05
|
Czesc Dziewczyny 
Bardzo sie ciesze,ze powstal ten watek , bo ja tez mam termin na poczatek maja To moje pierwsze dziecko dlatego jest troche obaw , na razie rozmawiam z kolezankam ktore juz sa mamusiami i czytam ksiazki o ciazy. Bylam juz na pierwszej wizycie u midwife ,a w nastepnym miesiacu mam USG.
Pozdrawiam
mili
|
|
ola2112
26/09/2010 21:58
|
Witajcie Kobietki
Z mila checia przylacze sie do Was. Termin mam na 12 maja, jestem juz po pierwszym scanie, za kilka dni bedzie kolejny, i mam nadzieje ze dzidzia dobrze sie rozwija. To moja druga ciaza i czuje sie zupelnie inaczej... Od rana do nocy mdlosci Oby szybko minely...
Julia 04.11.2008
Zosia 14.05.2011
|
|
magda1986
01/10/2010 18:12
|
czesc laseczki 
oj cos tj u nas ucichlo :/ pewnie przez ta pogode - jakos nie strzyja ona niczemu pozytywnemu :/
fajnie ze do nas dolaczylyscie grono majówek sie powieksza hehe i tak powinno byc 
jak sie czujecie?? jak Wasze brzuszki??
u mnie wszystko ok poza tym ze duuuuużo obowizków .... i troche brak czasu na wszystko
trzmajcie sie
piszcie co tam u was
pozdrowionka
|
|
magda1986
04/10/2010 14:15
|
i nadal cisza jak makiem zasiał 
mam nadzieje, że niedługo ktoś się odezwie.
pozdrowionka
|
|
princess
04/10/2010 16:17
|
Jestem jestem 
Moja mala mi daje popalic ze naet niemam sily spokojnie siasc
Dzis bylam w szpitalu na scanie...okazalo sie ze pomylilam nov z oct hehehe a juz sie ciezylam ze sie wkoncu dowiem jak tam sie sprawy maja bo mnie cos bardzo brzuch boli,noi malej obiecalam ze zobaczy dzidziusia a teraz czekac bedziemyh mieiac,do poloznej dopiero w nastepnym tyg
A jak tam inne mamuski sie maja?
Madziu jak ty dajesz rade z dwiema pracami i dzidzia? Podziwiam Cie
|
|
magda1986
05/10/2010 13:23
|
cześć 
o jak fajnie, że się odezwałaś- princess nie martw sie wszystko będzie dobrze ale wiem jak to jest bo mnie też coś brzuch pobolewa ale ostatnio pamiętam też mnie bolał więc może to tak czasem jest.
Powiem Ci kochana, że jakoś daję rade ale jak sobie pomysle ze jeszcze tyle musze pracowac to zle mi na wątrobie hehe hehe ( jeszcze nie wiem czy znowu musze robić 25 tygodni czy może mniej - szykam odp ) poza tym to ciężko mi się wstaje o tej 4 tym bardziej że po pracy też sie położyc nie mogę bo trzeba obiad zrobic, i dzieckiem się zając, mam nadzieje, że bedzie dobrze hehe że może sie przyzwyczaje do nocnego wstawania 
|
|
mili811
05/10/2010 18:14
|
Hej Dziewczyny !!!!
Ja za 2 tygodnie wybieram sie na scan , mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Mi brzuch juz troche urosl , bo widze ze spodni nie moge juz dopiąć ...hehe Ogolnie to czuje sie dobrze , chociaz do pracy tez nie chce mi sie chodzic. Juz mysle , kiedy to odejde na maciezynski A wy ile tygodni przed porodem planujecie zakonczyc prace ?
pozdrawiam wszystkie Majowe Mamy
mili
|
|
magda1986
05/10/2010 18:52
|
hey 
pewnie sobie myślicie, że ta to nic nie robi tylko na polkadot siedzi hehe chcialam zajrzec co tu slychac bo moja Noemi bawi sie sama sznurowadłem od butów hehe
Mili powiem Ci że ja narazie obawaim sie czy będę musiala znowu przepracowac 25 tygodni w kazdej pracy jesli tak to tyle zrobie i spadam na macierzynski - czyli koncem marca- pewnie jeszcze urlop wykorzystam albo jakiegos sicka wiec narazie takie sa moje plany 
zobaczymy oby wszystko bylo dobrze z dzidzia to mozna pracowac 
pozdrowionka
|
|
mili811
05/10/2010 20:02
|
hello 
ja tez tak myslalam ,zeby odejsc z pracy w marcu ,oczywiscie jak bede dobrze sie czula .U mnie w pracy dziewczyny wczesniej wlasnie odchodzily mniej wiecej 4 tygodnie przed terminem.
PS: no prosze wszystko nadaje sie do zabawy < sznurowadlo > ))))
mili
|
|
princess
05/10/2010 20:08
|
Hej hej 
Ja teraz niepracuje ale w pierwzej ciazy odeszlam w polowie 6go i bardzo zalowalam bo sie strasznie nudzilam a energii mialam nadmiar. Jakbym teraz pracowala to zostalabym jaknajdluzej poki bym nieurodzila
|
|
magda1986
07/10/2010 18:51
|
heyka 
troche zabiegana ale jestem jak zwykle heheh,
jak tam dziewczyny się czujecie ? urośly Wam już brzuszki bo bo mnie to wogóle nic nie widać, ale chyba okres utraty ciązowych kilogramów mam za soba teraz tylko będzie przybywać.... 
w pracy cięzko, najgorsze, że sie spac chce hehe- czasem nawet mi sie udac zdrzemnac jakies 20 min więc nie jest zle hehe teraz czekam do niedzieli bo wkoncu WOLNE- mam nadzieje.....
pozdrowionka musze spadac zając sie moją małą rozrabiarą 
|
|
magda1986
09/10/2010 11:01
|

i nadeszla moja upragniona sobota  ja już mam teraz weekend- własnie wrócilam z pracy ale niestety teraz trzeba zaczac sprzatac swoj dom, mam nadzieje, że moje małe kochanie `mi` pomoże tzn bedzie grzecznie siedziec hehee niedoczekanie :P:P
a co tam u Was ?? jak samopoczucia ? chce Wam sie spać ... bo ja bym spała naokrągło hehe
pozdrowionka
|
|
princess
09/10/2010 11:52
|
ja sobot nie lubie moj maz zazwyczaj pracuje a wszystkie znajome siedza z mezami w domu,playroom do 13 tylko i zazwyczaj sie z niunia nudzimy Tymbardziej w taka pogode 
Na szczescie opetanie minelo (niezapeszajmy) i moge liczyc na pomoc mojej corci w porzadkach i zakupach 
Oj z tym spaniem... w tym tyg bylo lepiej bo pogod dopisywala ale juz dzis znowu mnie spanie bierze.
a macie "zachcianki"? tzn ochote na slodkie jednego dnia drugiego niemozecie na to spojrzec.?
|