|
Autor
|
Wiadomość
|
|
magda1986
24/09/2010 18:34
|
czesc dziewczyny 
ciesze sie ze u Was wszystko ok 
gratuluje zakupow - ja tez sie nie moglam powstrzymac przy pierwszej dzidzi princess ja tez poluje na te wozki po okazyjnej cenie hehe
bo u mnie juz wszysko powierdzone - 8 tydzien i termin na MAJ 2011 hehe tak strasznie sie ciesze choc troche sie obawiam jak sobie poradzimy z 2jka
niestety musze konczyc bo mi corcia na plecy wlazi hihi 
pozdrowionka i trzymajcie sie cieplutko
moje słoneczko NOEMI 18.10.2009
drugie słoneczko AYA 06.05.2011
|
|
andz2
25/09/2010 22:29
|
Hej dziewczyny.Cieszę się że jakoś wątek się rozwija... Niby mój okres powinien przyjść jutro,ale mam nadzieję że go nie będzie...oby.
Dam znać jakby co...za parę dni zrobię teścik i zobaczymy co pokaże.
Fajnie że się cieszycie swoimi brzuszkami...aczkolwiek dla mnie to będzie druga i ostatnia ciąża i muszę się nacieszyć tym stanem...,hihihi
Pozdrawiam
|
|
renii80
28/09/2010 21:14
|
andz 2 i jak??? masz jakies nowiny???? dziewczyny co tak umilklyscie???????????/halooooo
renii
|
|
Marta 24
28/09/2010 21:43
|
To chyba ta jesienna pogoda się udziela:/,nic się nie chce...andz2 ja też jestem ciekawa jak u Ciebie sprawy się mają?
A Wy dziewczyny jak się czujecie?
Cyprian 24.10.2008
|
|
andz2
29/09/2010 09:43
|
Hej dziewczyny...Nie wiem czy się smucić czy cieszyć bo wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny ale okresu nadal nie mam...także nie wiem...poczekam jeszcze bo okres często i gęsto mi się spóżnia i jest nieregularny...
Faktycznie ta jesienna pogoda wszystkich dobija, ale nie mam co się nudzić z moją córcią...
Dziewczyny wiecie już jak nazwiecie dzieciątka????????????
Marta jeśli mi się nie uda to na następny miesiąc ,tak jak Ty,hhihihihi.
Pozdrawiam
|
|
renii80
29/09/2010 11:02
|
no ja nie mam problemu z imieniem dla maluszka...bo dalam wolna reke mojemu pieciolatkowi.... zeby to on wybral... no ale wiadomo jakos piecze nad tym mialam w razie czego heehhe... noi moj kochany rozrabiaka wybral ze to victorka....
wiem wiem oklepane jak niewiem ale powiem szczerze podoba mi sie i pasuje.... oliver i victoria...noi fajnie razem brzmi...wiec tak zostalo. - a co waze wybral on sam dla siostry... wiec....
a wy jak ...macie juz swoje faworyty?
renii
|
|
princess
29/09/2010 13:22
|
Andz2 trzymam kciuki ja zrobilam test dzien przed miesiaczka i byl negatywny ale 3 dni pozniej sie zmienilo,oby bylo tak samo 
Ta jesienna pogoda mnie dobija,jestem strasznie zmeczona,znudzona itd moja mala juz rezygnuje z drzemki a mnie scina codziennie na rowna godz,ona po mnie skacze w dodatku ona ma duzy przyplyw energi biega skacze juz drugi raz oko podbila najpierw jedno teraz drugie ehhhh do tego mamy potty trening idzie nam swietnie ale komplikuje moje wymioty
ja opadam z sil 
Co do imienia to niemam zielonego pojecia chcialam na litere G tedy z naszych imien wyjdzie moje ale nic mi sie niepodoba no moze Gabriela. Dla chlopca to wogole niemam pomyslu. Renii bardzo mi sie podoba pomysl z imieniem wybranym przez rodzenstwo,moja znajoma tez tak zrobila,niestety moja mala jeszcze nie wie o co chodzi ale jeszcze czas to moze akurat 
Pozdrawiam was serdecznie
|
|
magda1986
29/09/2010 14:15
|
Andz 2 ja tez trzymam kciuki- oby test byl pozytywny 
Princess biedaku Ty jeden :/ wspolczuje Ci tych wymiotów i zmeczenia :/ masakra miejmy nadzieje ze niedlugo bedzie lepiej  trzeba byc dobrej mysli ja w sumie tez za duzo sil nie mam - spalabym caly czas a tu dupa trzeba do pracy wstawac :/:/
poza tym ta piękna angielsko- jesienna pogoda jest troszke męcząca - szaro i pada- nawet nie mozna sie wybrac na spacer ://///
my tez jeszcze nawet nie myslelismy na imieniem dla dzidzi .... w sumie to nie mamy zadnego pomyslu - poczekamy az bedzie wiadomo czy chlopczyk czy dziewczynka wtedy bedziemy myslec nad imieniem.
trzymajcie sie cieplutko
pozdrowionka
|
|
Sylwunia :-))
30/09/2010 11:10
|
Ale wy macie fajnie dziewczyny - cieszycie sie juz swoimi ciazami, a ja ..... mnie tylko jak narazie piersi bola ale to mozliwe ze przed miesiaczka po prostu, chociaz zwykle mnie nie bola i wiecie co ? od 2 miesiecy tzn w tamtym i tym miesiacu pierwszy raz mialam cos takiego, ze mniej wiecej w polowie cyklu brzuch mi sie stawal jak balon i byl twardy jak kamien - uczucie takie jak by sie mialo wzdecia bo brzuch byl wlasnie caly wzdety, no ale nie mialam mozliwosci nawet ,, wypuszczenia '' tego na zewnatrz, bo sie po porstu nie dalo .... Zastanawiam sie od czego to ;/;/;/ bo nigdy takiego czegos nie mialam i nie sadze zeby to bylo od jedzenia, bo to sie dzieje co miesiac w tym samym czasie mniej wiecej .... Czy któras z was cos takiego miewa lub miewala ? A tak poza tym, to na poczatku pazdziernika powinnam miec kolejna miesiaczke, no i zobaczymy jak bedzie .... Próbujemy owszem ale mówiac szczerze nie tak czesto jak powinnismy, bo maz dlugo pracuje, ja tez mam obowiazki i wiadomo- czasem zmeczenie daje sie we znaki .... A co u was dzieczyny ? widze, ze wszystkie ( no, prawie wszystkie ) w skowronkach Pozdrawiam was serdecznie i ciesze sie razem z wami pomimo tego, ze nie jestem jedzcze w tym wspanialym stanie ;/;/;/;
Szczesliwa Mamusia
JULII, MICHELLE - 18.01.2008
oraz
VICTORII, JULII - 13.06.2011
|
|
andz2
30/09/2010 13:39
|
Sylwia,nie wiem co to jest ale ja mam to samo od miesiąca...nadmuchana jak balon,a do tego bolą mnie jajniki,piersi... i nie wiem czy to ciąża czy przed okresem...którego nie mam Miło będzie jeśli to pierwsze się sprawdzi Pozdrawiam
|
|
30/09/2010 16:39
|
Andz ale Ty pewnie masz to prawie ciagle, a ja tylko raz w miesiacu i trwa to 2-3 dni, a potem przechodzi ... Poza tym kurcze troche przytylam ostatnio a zwykle moja waga jest bez zmian .. sama po sobie czuje, ze wiecej jem i ze przybylo mi tu i tam .... echh.... az sie zaczynam zle z tym czuc ;/;/;/
Szczesliwa Mamusia
oraz
|
|
Marta 24
01/10/2010 10:47
|
andz2-trzymam kciuki 
reni80-myślę,że z tym wyborem imienia to super pomysł,a Victoria to śliczne imię
Sylwunia-wiem o czym mówisz,mam coś podobnego od kilku miesięcy,nie dosyc że z moim brzuchem dzieję się coś dziwnego to z piersiami to samo,do tego stopnia,że nawet bluzki nie mogłam dopiąc,a po 3 dniach zeszło wszystko :/.Zastanawiałam się przez chwile czy to czasami nie przez kwas foliowy,bo w sumie zaczeło się tak dziac od kiedy go biorę no i od kiedy zaczeliśmy starac się o drugie dziecko.No ale coś wierzyc mi się nie chce bo kwas foliowy to przecież witaminy,sama nie wiem....
Cyprian 24.10.2008
|
|
01/10/2010 14:29
|
No ja nie sadze, zebysmy to mialy od kwasu foliowego, bo ja juz biore go prawie pól roku i wczesniej nie mialam takich dolegliwosci - no wlasnie mnie piersi tez jakos dziwnie bola ale i tak wszystko na dniach sie okaze, bo jutro mam dostac planowana miesiaczke a póki co - nawet nic takiego nie czuje, zeby miala nadejsc - I OBY NIE NADESZLA ))))) Pozdrawiam was wszystkie Piszcie co u was
Szczesliwa Mamusia
oraz
|
|
princess
01/10/2010 14:37
|
Dziewczyny to ja wa moze nieco pociesze bo tez mialam ten wybembniony brzuch i bardzo bolace piersi miesiac przed wakajcjami gdzie juz powoli sie staralismy o dzidize a pelna para ruszylismy na wakacja kiedy to sie stalo Takze organizm was rozumie i powoli sie przyzwyczaja Jestem dobrej mysli ze dolaczycie do dwupakow i bedziemy mogly narzekac na inne bole
|
|
andz2
01/10/2010 17:10
|
Amen Princessss....Ehhh żeby tylko się sprawdziło..........nadal czekam,piersi bolą,leci siara jak nacisnę sutek,pobolewają jajniki...Poczekam jeszcze a potem zrobię kolejny test...może uda się dołączyć do dwupaku.Na pewno dam znać. Pozdrawiam
|
|
magda1986
01/10/2010 17:40
|
heloł babeczki 
ja też do Was dołącze bo również miałam takie bole itp i wydaje mi sie to wszystko kwestia psychiki tzn ze troche sie nakrecamy bo tak bardzo szukamy i chcemy widziac jakies oznaki ciąży .... ale moge sie mylic.
ja odkąd zaczelismy sie starać o dzidzie o tez mnie jajniki bolaly, sutki tak, że czasem nie moglam biustonosza ubrac .... a teraz jestem w dwupaku heheh
takze powodzenia i czekamy na dobre wiesci 
pozdrowionka
|
|
renii80
02/10/2010 08:34
|
magda gratki!!!!!!!!!!!!!!!!! dolaczylas do dwupaku....
a ja wam powiem dziewczyny ze wczoraj to myslalam ze umre., cos mnie dorwalo jakis wirus...strasznie sie czulam., od nie pamietnych czasow wczoraj tak wymiotowalam, lamalo mnie w kosciach., nie mialam sily na nic., nawet po schodach niemogla wejsc., juz sie balam ze wieczorem do szpitala pojedziemy co jest..... wiadomo zadnych tabletek nie mozna wziasc...meczylo mnie strasznie , brzuch troche pobolewal na dodatek moja dzidzidzia tak strasznie mnie kopala ze myslalam ze umre....straszne...powiem szczerze ze nie pamietam kiedy sie tak zle czulam.... ale powiem ze od wczorajszego dnia czyli od 17 do 8 rano spalam......i przeszlo mi...... niewiem co to bylo ale czujes sie duzo lepiej tylko oslabiona strasznie.... a nie w spomne ze moj maz mial doslownie to samo 4 dni temu....tak samo......czyzby jakis wirus panowal.....
w poniedzialek ide i tak do midwife., o wypelnienie formularzu healt pregnancy grant...... to powiem co i jak ....ciekawe co powiem....czy jakis wirus panuje i co wtedy robic......
pozdrawiam was
renii
|
|
andz2
02/10/2010 18:29
|
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia i WIELKIEJ NADZIEI , bo jednak nadzieja umiera ostatnia.... 
Nadal okresu nie mam i myślę że ok.wtorku zrobię teścik, a tak ogólnie to bez zmian jajniki bolą... baaa nawet czasami rwą ,piersi chyba o numer większe i też bolą i plusem jest to że brzuch jednak zmalał
Mam strasznego leennniiiiaaaaaa...ale chyba to ta pogoda...
Renia o ile dobrze pamiętam to masz mieć córkę,to może dlatego tak zle się czujesz,bo niby z chłopcami to nie ma się żadnych dolegliwości...zdrowiej kobieto!
Sylwia,napisz jak tak u ciebie sprawy się mają,dostałaś okres??????????????????????????????????
Pozdrawiam dziewczyny i piszcie czasem co u Was 
|
|
renii80
02/10/2010 19:35
|
andz 2 wiesz co to prawda.,z oliverem nie mialam zadnych dolegliwosci...nawet mnie nie kopal tak jak to robi victoria....masakra.... czasami az boli brzuch..... z oliverem co mnie najbardziej meczylo to to ze zgaga., tu znowu jej nie mam... no moze czasami od czegos tak jakiego soku czy cos.... ale ogolnie nie mam, ale teraz....troche obawialam sie zeby nic mnie nie chwycilo noi ciach...niewiem co to.... no ale wydaje mi sie ze jakis wirus....zapewne....no bo od niczego ot tak sie nie wymiotuje...a ja to rzadkosc naprawde., niewspomne ze raz do roku choruje....i oby to nie bylo teraz....w ciazy!!!!!
buziaki dziewczyny
renii
|
|
03/10/2010 19:40
|
Hej dziewczyny- ja jak narazie NIE DOSTALAM OKRESU ale sie nie ludze, bo brzuch mnie czasem pobolewa i obawiam sie, ze któregos dnia mnie miesiaczka zaskoczy- OBY NIEEEE .... no ale wszystko w rekach losu pozostaje mi czekac ;//;/;/;/; póki co- jestem PELNA NADZIEJI   POZDRAWIAM !!!
Szczesliwa Mamusia
oraz
|