Strona główna / Forum / Kącik mam / druga ciaza.....

Right menu

Kącik mam

Tematy związane z ciążą, macierzyństwem, wychowywaniem dzieci.

Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj

Autor

Wiadomość

velvet

07/02/2012 16:23

Hej dziewczyny! Dawno tu nie zaglądałam ale jestem na tym forum od 2007 roku! Zapraszam Was na naszego nowego bloga. Piszemy dla mam w Londynie i w Polsce. jestesmy tez na Facebooku. Wpadnijcie do nas koniecznie, a w Tłusty Czwartek czekamy na zdjęcia faworków i pączków. najlepsze znajda sie na blogu. Czekamy tu: http://mumsfromlondon.blogspot.com/

Mums from London! Najlepsze miejsce dla polskich MAM w internecie:

ania79

15/02/2012 12:21

Hej Dziewczyny!
wpadlam sie przywitac zebyscie o mnie pamietaly
Wrocilam do pracy i nie jest zle,ale ciezko wychodzi sie z domu,gdy za nogawke trzyma Milenka Jednak wiem,ze z tatusiem jest jej dobrze,wiec moge wyjsc i onic sie nie martwie.Teraz moj maz zobaczy jak to jest samemu zajac sie dziecmi (tylko 4 godziny).A co tam u Was? jaka macie pogode,bo u mnie nie pada i jest calkiem przyjemnie- jak nie Szkocja
Jutro Tlusty czwartek bedziecie same cos piekly czy kupujecie? bo ja z tych co to nie pieka,ale chetnie cos pysznego zjem,wiec rano do sklepu i do kawki ''slodkosc'' bedzie.
Trzymajcie sie kobitki i zagladajcie tu czesciej Pa pa

Marta 20.09.2008 :)
Milena 25.02.2011 :)

renii80

16/02/2012 21:58

Dziewczyny jak u was jak dzieciaczki bo u mnie czasami cieżko, druga ciaza hehe to wulkan moja mała roZrabiara to mega mega wulkan energii i niewiem po kim, czasami to mam łeb na szyje.....uffff mówię wam - ja chyba teraz wiem co to jest mieć dziecko"!!!!!! A taka spokojna ciążę miałam a teraz!!!!!' mam nadzieje ze one dziecko się uspokoi chodz troszkę.. Nie mówiąc ze chodzę z nia odpowiada 4 miesięcy na playgropy już dla takich maluchów i myślałam ze ja to trochę ukręcić ale co tam - Viki rządzi!!!! Dobrego nie śpi mi w nocy ( nie przestała mi całej nocy) a i jedzenie to koszmar nie chce mi jeść obiadów teraz. WsZystko co mleko budyn serem danio, kasza nawet kasza manna jest mniam a reszta to mega tfuuuuuu czasamimrece mi opadają jakiś ratunek od was!!!!!
Pozdrawiam was

renii

ania79

22/02/2012 12:10

Czesc Dziewczyny!
Oj Renii mam dokladnie to samo co Ty,u nas tez jeszcze nie bylo przespanej nocy,Milka przebudza sie i chce do cyca i tak z dwa razy,wiec rano nie mam najlepszego humoru bo jestem zmeczona.Moze gdyby pila mleko z butli to lepiej by spala,ale ona butli nie chce,a jak pocczuje mleko w kubku to nie wypije.Tak samo nie chce kaszek,a jogurt to musze wmuszac (kilka lyzeczek) ,dobrze ze zjada obiadki i owoce.U niej z tym jedzeniem to problem bo ma dopiero 5 zebow i nie ma zbytniej mozliwosci pogryzc,ale jak jej troche widelcem pogniote to ladnie je.Moj maz chyba nie gniecie jej jedzenia,bo (pewnego dnia)gdy wrocilam z pracy znalazlam w koszu na pranie kawaleczek kanapki i chrupka,wiec Milka sobie radzi
W przyszlym tygodniu idziemy na szczepienie(mmr,menc i cos tam jeszcze- jakos dziwnie duzo na jeden raz) i pewnie bedzie pozniej marudna,bo pamietam ze Marta po mmr miala goraczke i wymioty - a jak u Was bylo?
Ach ,pochwalilam pogode i teraz mam istne oberwanie chmury ,a do tego ciagle wiejace wiatry- czlowiekowi sie wszystkiego odechciewa gdy za oknem taka aura.Nawet nie mysle o spacerach z dzieciakami,bo nas porwie Dobrze,ze do pracy mam 5 minut,bo jest naprawde brzydko.
Ok koncze,pozdrawiam Was serdecznie!pa

Marta 20.09.2008 :)
Milena 25.02.2011 :)