Strona główna / Forum / Kącik mam / druga ciaza.....
Tematy związane z ciążą, macierzyństwem, wychowywaniem dzieci.
Musisz być zalogowany aby uzyskać dostęp do forum. Możesz się zalogować tutaj
|
Autor |
Wiadomość |
|---|---|
|
velvet
07/02/2012 16:23
|
Hej dziewczyny! Dawno tu nie zaglądałam ale jestem na tym forum od 2007 roku! Zapraszam Was na naszego nowego bloga. Piszemy dla mam w Londynie i w Polsce. jestesmy tez na Facebooku. Wpadnijcie do nas koniecznie, a w Tłusty Czwartek czekamy na zdjęcia faworków i pączków. najlepsze znajda sie na blogu. Czekamy tu: http://mumsfromlondon.blogspot.com/ Mums from London! Najlepsze miejsce dla polskich MAM w internecie:
|
|
ania79
15/02/2012 12:21
|
Hej Dziewczyny! Marta 20.09.2008 :)
Milena 25.02.2011 :) |
|
renii80
16/02/2012 21:58
|
Dziewczyny jak u was jak dzieciaczki bo u mnie czasami cieżko, druga ciaza hehe to wulkan moja mała roZrabiara to mega mega wulkan energii i niewiem po kim, czasami to mam łeb na szyje.....uffff mówię wam - ja chyba teraz wiem co to jest mieć dziecko"!!!!!! A taka spokojna ciążę miałam a teraz!!!!!' mam nadzieje ze one dziecko się uspokoi chodz troszkę.. Nie mówiąc ze chodzę z nia odpowiada 4 miesięcy na playgropy już dla takich maluchów i myślałam ze ja to trochę ukręcić ale co tam - Viki rządzi!!!! Dobrego nie śpi mi w nocy ( nie przestała mi całej nocy) a i jedzenie to koszmar nie chce mi jeść obiadów teraz. WsZystko co mleko budyn serem danio, kasza nawet kasza manna jest mniam a reszta to mega tfuuuuuu renii
|
|
ania79
22/02/2012 12:10
|
Czesc Dziewczyny! Marta 20.09.2008 :)
Milena 25.02.2011 :) |